020 - 794 07 26

Letselschade advocaat nodig in Aalsmeer?

Bedrijfsongeval meegemaakt in Aalsmeer of omgeving?

Het maakt niet uit of u op de dertiende verdieping op kantoor zit of op de tractor in het maisveld, overal kunnen ongelukken gebeuren. Wanneer er een ongeluk op het werk of tijdens werkzaamheden plaatsvindt, dan spreken we van een bedrijfsongeval. In een bedrijfspand kunt u in de lift vast komen te zitten of van de trap vallen. Werkt u met machines, dan is er wellicht meer kans op een ongeluk. U kunt klem komen te zitten met uw arm of in botsing komen met een andere werktuigmachine.

Een bedrijfsongeval kan grote gevolgen hebben voor uw leven. Raakt u blijvend arbeidsongeschikt, dan is het belangrijk een letselschadespecialist in te schakelen die voor u een schadeclaim kan indienen.

Arbeidsongeschikt na bedrijfsongeval

Ook bij kleinere arbeidsongevallen is het goed om een letselschade advocaat in te schakelen. Als u letselschade oploopt, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Als u alle feiten op een rijtje zet, dan zal het makkelijker zijn de aansprakelijke aan te wijzen. De aansprakelijke partij of de verzekeraar van de aansprakelijke partij zal de schadevergoeding moeten betalen. Bij De Letselschade Raetsman kunt u uw situatie in een oriëntatiegesprek voorleggen. We zullen samen met u naar uw situatie kijken en de te nemen stappen bespreken.

Uw letselschade advocaat

Heeft u letsel opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens werk, sport of op school? Door medische fouten of bij geweld? Neem contact op met De Letselschade Raetsman en we zullen er alles aan doen om uw schade vergoed te krijgen, zodat u uw leven weer op kunt pakken.

Met het ASP lidmaatschap van mr. R.H. Vermeeren heeft De Letselschade Raetsman zich verplicht geen zaken voor verzekeraars te zullen doen en alleen op te treden voor slachtoffers van letselschade. De toelatingseisen zijn nog strenger dan bij de LSA en het lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot voortdurende bijscholing op specifieke slachtofferaspecten bij letselschade.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Kosteloos advies
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Productiefouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Sportongelukken
• Geweldsdelicten

Werkgebied

Aalsmeer, Hoofddorp, Amsterdam, Uithoorn, Amstelveen, Schiphol, Badhoevedorp, Haarlem en Zaandam.

Hoofdvestiging

Menu