020 - 794 07 26

Letselschade advocaat nodig in Aalsmeer?

Letselschadespecialist in Aalsmeer

Bij De Letselschade Raetsman is mr. R.H. Vermeeren uw ervaren letselschadespecialist. Hij heeft jarenlange ervaring met het juridisch ondersteunen van slachtoffers van letselschade ten gevolge van onder andere verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische fouten, verwondingen door dieren of gebrekkige gebouwen en producten, onrechtmatige daad en wanprestatie.

Kwaliteit is gegarandeerd: als letselschadespecialist is mr. R.H. Vermeeren lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP). Deze lidmaatschappen waarborgen een hoge specialisatie en ervaring bij het behandelen van personenschade. U bent verzekerd van de onafhankelijkheid van uw advocaat en van een transparante en duidelijke opzet van uw dossier. Ons kantoor beschikt daarnaast eveneens over het keurmerk van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Vrijblijvend oriënterend intakegesprek

In de regio Aalsmeer kan onze letselschadespecialist u op een persoonlijke en professionele wijze begeleiden bij uw letselschadezaak. Of u nu ondersteuning of advies zoekt: u kunt bij ons terecht voor alle vormen van juridische hulp. Het eerste gesprek over uw zaak is oriënterend en vrijblijvend. Daarna worden heldere afspraken gemaakt over de kosten, de aanpak van uw zaak en de tijdsplanning. Voor alle aspecten van uw zaak is mr. R.H. Vermeeren persoonlijk uw contactpersoon.

Wat doen wij?

We gaan kijken wat de hoogte is van de schade om vervolgens met de aansprakelijke partij tot een overeenkomst voor een passende compensatie te komen. Dit lukt ook bijna altijd, waardoor we een juridische procedure voorkomen. Pas als het echt niet anders kan, stappen we naar de rechter. Direct een letselschade advocaat in Aalsmeer nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Uw letselschade advocaat

Heeft u letsel opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens werk, sport of op school? Door medische fouten of bij geweld? Neem contact op met De Letselschade Raetsman en we zullen er alles aan doen om uw schade vergoed te krijgen, zodat u uw leven weer op kunt pakken.

Met het ASP lidmaatschap van mr. R.H. Vermeeren heeft De Letselschade Raetsman zich verplicht geen zaken voor verzekeraars te zullen doen en alleen op te treden voor slachtoffers van letselschade. De toelatingseisen zijn nog strenger dan bij de LSA en het lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot voortdurende bijscholing op specifieke slachtofferaspecten bij letselschade.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Kosteloos advies
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Productiefouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Sportongelukken
• Geweldsdelicten

Werkgebied

Aalsmeer, Hoofddorp, Amsterdam, Uithoorn, Amstelveen, Schiphol, Badhoevedorp, Haarlem en Zaandam.

Hoofdvestiging

Menu