020 - 794 07 26

Letselschade advocaat nodig in Aalsmeer?

Medische fout meegemaakt in Aalsmeer?

In de Nederlandse Wet is het zo geregeld dat een ieder de schade draagt van wat hem of haar overkomt, tenzij iemand anders aansprakelijk is. Is er iemand anders verantwoordelijk voor de schade, dan is er sprake van letselschade.

Ongevallen kunnen ingrijpende consequenties hebben voor de betrokkenen, of het nu gaat om ongelukken in het verkeer, een ongeval op het werk of in de speeltuin. Het kan zijn dat iemand niet meer goed kan functioneren, of dat iemands leven zelfs ontwricht wordt. Ook een medische fout of fouten in de verpleging kunnen zorgen voor letselschade. Wij treden als letselschade advocaat door heel het land en als letselschade advocaat in Aalsmeer op voor slachtoffers van onder andere een medische fout, verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, sportongevallen en beroepsziekten Aalsmeer en de regio Aalsmeer.

Juridische hulp bij medische fout in Aalsmeer

Het maken van fouten is menselijk, maar wanneer u door een medische fout letselschade op heeft gelopen, is dit zeer vervelend. Een onnodig litteken herinnerd u bijvoorbeeld dagelijks aan de medische fout die er bij u is gemaakt. Om het leed iets te verzachten, kunt u een schadeclaim indienen bij de behandelend arts of het ziekenhuis. Wilt u zeker weten of uw letsel onder letselschade valt? Dan kunt u contact opnemen met De Letselschade Raetsman in Aalsmeer. Wij kunnen u precies vertellen of u letselschade heeft, of iemand anders daar aansprakelijk voor gesteld kan worden en wat de hoogte van de schadevergoeding zal zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Uw letselschade advocaat

Heeft u letsel opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens werk, sport of op school? Door medische fouten of bij geweld? Neem contact op met De Letselschade Raetsman en we zullen er alles aan doen om uw schade vergoed te krijgen, zodat u uw leven weer op kunt pakken.

Met het ASP lidmaatschap van mr. R.H. Vermeeren heeft De Letselschade Raetsman zich verplicht geen zaken voor verzekeraars te zullen doen en alleen op te treden voor slachtoffers van letselschade. De toelatingseisen zijn nog strenger dan bij de LSA en het lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot voortdurende bijscholing op specifieke slachtofferaspecten bij letselschade.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Kosteloos advies
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Productiefouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Sportongelukken
• Geweldsdelicten

Werkgebied

Aalsmeer, Hoofddorp, Amsterdam, Uithoorn, Amstelveen, Schiphol, Badhoevedorp, Haarlem en Zaandam.

Hoofdvestiging

Menu