020 - 794 07 26

Letselschade advocaat nodig in Aalsmeer?

Betrokken bij een verkeersongeval in Aalsmeer?

Bent u door toedoen van een ander betrokken geraakt bij een verkeersongeval in Aalsmeer of de regio Aalsmeer? En heeft u door dit verkeersongeval letsel, zoals een gebroken been of whiplash, opgelopen?

De medische zorg die u na een verkeersongeval moet betalen, kunt u verhalen op de aansprakelijke partij. Maar hoe zorgt u er nu voor dat de aansprakelijk partij deze kosten betaalt? Daarvoor schakelt u een letselschade advocaat in Aalsmeer in. Wij verzekeren u van gerenommeerde en vakkundige letselschadespecialisten die ervoor zorgen dat deze onkosten voor u betaald worden. Zo kunt u zonder al te veel zorgen revalideren van uw verkeersongeval.

Verzekerd van goede juridische hulp na auto-ongeluk

Voor een slachtoffer is het vaak moeilijk te bepalen welke advocaat zijn of haar belangen na een verkeersongeval optimaal kan behartigen. Het Keurmerk Letselschade geeft hiervoor een duidelijke indicatie van de kwaliteit van advocatenkantoren. Het hanteert strenge kwaliteitsnormen waar specialisten aan moeten voldoen. Kantoren die zijn aangesloten bij dit keurmerk worden regelmatig gecontroleerd op diverse kwaliteitsnormen zoals deskundigheid, transparantie, communicatie, duidelijkheid en onafhankelijkheid. Wij, als letselschadespecialist in Aalsmeer, zijn eveneens bij dit keurmerk aangesloten. Bij ons bent u dan ook verzekerd van deskundig advies na letsel bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medische fout.

Uw letselschade advocaat

Heeft u letsel opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens werk, sport of op school? Door medische fouten of bij geweld? Neem contact op met De Letselschade Raetsman en we zullen er alles aan doen om uw schade vergoed te krijgen, zodat u uw leven weer op kunt pakken.

Met het ASP lidmaatschap van mr. R.H. Vermeeren heeft De Letselschade Raetsman zich verplicht geen zaken voor verzekeraars te zullen doen en alleen op te treden voor slachtoffers van letselschade. De toelatingseisen zijn nog strenger dan bij de LSA en het lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot voortdurende bijscholing op specifieke slachtofferaspecten bij letselschade.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Kosteloos advies
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Productiefouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Sportongelukken
• Geweldsdelicten

Werkgebied

Aalsmeer, Hoofddorp, Amsterdam, Uithoorn, Amstelveen, Schiphol, Badhoevedorp, Haarlem en Zaandam.

Hoofdvestiging

Menu