020 - 794 07 26

Letselschade advocaat nodig in Aalsmeer?

Last van een whiplash in Aalsmeer?

Nekpijn na een aanrijding is heel normaal. Heeft u nekpijn, maar ook andere klachten, zoals uitstraling van pijn naar rug en armen, misselijkheid, duizeligheid en slapeloosheid? U heeft dan misschien een whiplash opgelopen. Een whiplash is een aandoening die vaak ontstaat ten gevolge van een verkeersongeval. Vooral verkeersongelukken waarbij er door een auto van achteren op een andere auto wordt gereden veroorzaken een whiplash. Omdat u het gevaar niet ziet aankomen, kunt u zich niet op tijd schrap zetten. Uw nek krijgt een grote klap te verduren en uw spieren en zenuwen kunnen daarbij erg beschadigd raken.

Juridische hulp bij een whiplash

De diagnose whiplash kan niet altijd makkelijk gesteld worden. De klachten zijn vaak pas na een tijdje merkbaar, wat de samenhang tussen het ongeval en de klachten nog meer vervaagt. Kortom, met een whiplash kan het juridische proces lang en moeizaam zijn. Het is daarom van belang om alle kosten en andere belangrijke zaken bij te houden. U kunt alles bijvoorbeeld opschrijven in een notitieblok. Deze aantekeningen zullen van pas komen bij het juridische proces. Bij De Letselschade Raetsman in Aalsmeer helpen wij u graag met uw schadeclaim. Ons doel is het verkrijgen van de vergoeding waar u recht op heeft.

Uw letselschade advocaat

Heeft u letsel opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens werk, sport of op school? Door medische fouten of bij geweld? Neem contact op met De Letselschade Raetsman en we zullen er alles aan doen om uw schade vergoed te krijgen, zodat u uw leven weer op kunt pakken.

Met het ASP lidmaatschap van mr. R.H. Vermeeren heeft De Letselschade Raetsman zich verplicht geen zaken voor verzekeraars te zullen doen en alleen op te treden voor slachtoffers van letselschade. De toelatingseisen zijn nog strenger dan bij de LSA en het lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot voortdurende bijscholing op specifieke slachtofferaspecten bij letselschade.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Kosteloos advies
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Productiefouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Sportongelukken
• Geweldsdelicten

Werkgebied

Aalsmeer, Hoofddorp, Amsterdam, Uithoorn, Amstelveen, Schiphol, Badhoevedorp, Haarlem en Zaandam.

Hoofdvestiging

Menu