020 - 794 07 26

Letselschade advocaat nodig in Aalsmeer?

Kwaliteit gegarandeerd

Als letselschade advocaat zijn wij dus aangesloten bij een netwerk van kantoren van gespecialiseerde gecertificeerde belangenbehartigers die alleen werken voor slachtoffers en dus onafhankelijk zijn van verzekeraars. Het netwerk heeft bovendien een onafhankelijke klachtencommissie en geschillenregeling.

Letselschade Advocaten (LSA)

LSAOnze advocaten Mr. R.H. Vermeeren en mr. N. van Bruggen zijn lid van de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). De leden van deze vereniging hebben tenminste 5 jaar ervaring in het voeren van een letselschadepraktijk. Na deze ervaring te hebben aangetoond dienen de leden een toelatingsexamen te doen voor een specialisatieopleiding van de Grotius Academie van de Universiteit van Nijmegen. Na het succesvol afgerond hebben van deze opleiding mogen zij zich gecertificeerd LSA lid noemen als zij tenminste 500 uren per jaar op dit vakgebied bezig blijven en voldoen aan de verplichte permanente educatieverplichtingen. De LSA biedt voor de slachtoffers verder bijzondere voorrechten; zoals een gespecialiseerde onafhankelijke geschillenregeling en klachtencommissie.

Slachtoffer Advocaten (ASP)

aspMet het lidmaatschap van mr. R.H. Vermeeren van de vereniging Advocaten Slachtoffers Personenschade (ASP) hebben wij ons verplicht als kantoor geen zaken voor verzekeraars te zullen doen en alleen op te treden voor slachtoffers van letselschade. Daarnaast onderhouden de ASP leden intensief contact met elkaar om de laatste ontwikkelingen zo snel mogelijk met elkaar te kunnen delen en invloed te hebben op het beleid van de verzekeraars en de overheid om de positie van slachtoffers te versterken. Voor onze kantoren is Rob Vermeeren lid van de ASP waarmee u als consument de garantie heeft dat ook aan deze vereisten wordt voldaan.

Specialisten Keurmerk

Keurmerk specialisatieverenigingenDe Orde van Advocaten heeft een keurmerk specialisatieverenigingen opgezet. Door de lidmaatschappen van bovenstaande specialisatieverenigingen, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, zijn Mr. R.H. Vermeeren en mr. N. van Bruggen gerechtigd dit keurmerk te gebruiken.

 

Uw letselschade advocaat

Heeft u letsel opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens werk, sport of op school? Door medische fouten of bij geweld? Neem contact op met De Letselschade Raetsman en we zullen er alles aan doen om uw schade vergoed te krijgen, zodat u uw leven weer op kunt pakken.

Met het ASP lidmaatschap van mr. R.H. Vermeeren heeft De Letselschade Raetsman zich verplicht geen zaken voor verzekeraars te zullen doen en alleen op te treden voor slachtoffers van letselschade. De toelatingseisen zijn nog strenger dan bij de LSA en het lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot voortdurende bijscholing op specifieke slachtofferaspecten bij letselschade.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Kosteloos advies
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Productiefouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Sportongelukken
• Geweldsdelicten

Werkgebied

Aalsmeer, Hoofddorp, Amsterdam, Uithoorn, Amstelveen, Schiphol, Badhoevedorp, Haarlem en Zaandam.

Hoofdvestiging

Menu