020 - 794 07 26

Letselschade advocaat nodig in Aalsmeer?

Smartengeld verhalen in Aalsmeer

Bent u betrokken bij een verkeersongeval of een ander ongeval waarbij u letselschade heeft opgelopen? U heeft daarbij veel kosten gemaakt. Hiervoor kunt u een schadevergoeding krijgen. In Nederland kunt u ook een vergoeding krijgen voor emotionele en psychische schade. Door een aanrijding bent u tijdelijk arbeidsongeschikt geraakt en kunt u ook uw hobby’s niet meer uitoefenen. Uw levensvreugde is aangetast. Een vergoeding voor dit verdriet en deze gederfde levensvreugde wordt smartengeld genoemd.

Smartengeld na overlijden dierbare

Als een dierbare van u overlijdt is de emotionele en psychische schade niet te overzien. U heeft veel te verwerken. Dit is echter geen verdriet ten gevolge van eigen lichamelijk letsel. Wilt u aanspraak maken op smartengeld, dan moet dat echt op basis van eigen lichamelijk letsel. U heeft wellicht wel recht op een vergoeding voor overlijdensschade na het overlijden van een naaste. Deze vergoeding is echter een compensatie voor financiële schade. Het is geen smartengeld, oftewel een vergoeding voor psychische schade.

Professionele hulp bij het claimen van smartengeld

U kunt niet zomaar smartengeld krijgen. Het is goed om een letselschade advocaat in te schakelen die u kan informeren over de mogelijkheden omtrent smartengeld. Bij De Letselschade Raetsman in Aalsmeer bekijken wij uw persoonlijke situatie en kunnen we een schatting doen van het bedrag dat wellicht aan u kan worden toegekend. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Uw letselschade advocaat

Heeft u letsel opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens werk, sport of op school? Door medische fouten of bij geweld? Neem contact op met De Letselschade Raetsman en we zullen er alles aan doen om uw schade vergoed te krijgen, zodat u uw leven weer op kunt pakken.

Met het ASP lidmaatschap van mr. R.H. Vermeeren heeft De Letselschade Raetsman zich verplicht geen zaken voor verzekeraars te zullen doen en alleen op te treden voor slachtoffers van letselschade. De toelatingseisen zijn nog strenger dan bij de LSA en het lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot voortdurende bijscholing op specifieke slachtofferaspecten bij letselschade.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Kosteloos advies
  • Optimale belangenbehartiging
  • Heldere en persoonlijke communicatie

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Productiefouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Sportongelukken
• Geweldsdelicten

Werkgebied

Aalsmeer, Hoofddorp, Amsterdam, Uithoorn, Amstelveen, Schiphol, Badhoevedorp, Haarlem en Zaandam.

Hoofdvestiging

Menu